Scroll Top
Otkrijte snagu vizuelne privlačnosti kroz naše profesionalne fotografije i video.

Unico studio

Dobrodošli u UNICO, luksuzni beauty studio koji je otvoren nedavno.

Ovaj ekskluzivni prostor nudi masaže, body X treninge i sloarijume.
Ponosni smo što smo imali priliku sarađivati sa UNICO-om prilikom kreiranja marketinškog materijala. Naš tim stručnjaka za fotografiju i video zabeležio je sve čarolije salona u dva formata – 16:9 i 9:16. Ovaj vizuelni prikaz omogućava nam da predstavimo UNICO na najbolji mogući način, ističući eleganciju i kvalitet usluga koje pružaju svojim cenjenim klijentima.
Play Video

U današnjem digitalnom dobu, video materijali predstavljaju ključnu komponentu uspešnih marketinških strategija. Generalno, video formati nude bogatstvo informacija, emocija i vizualnih elemenata koji privlače pažnju gledalaca na jedinstven način. Kada je reč o predstavljanju vašeg brenda, proizvoda ili usluge, video formati igraju ključnu ulogu, pružajući dublji uvid i povezujući se sa ciljnom publikom na ličnijem nivou.

social media Video format 9:16
100%
official Video format 16:9
75%
16:9

Za zvanično predstavljanje vaše marke, proizvoda ili usluge, 16:9 format pruža širok i panoramski prikaz, stvarajući profesionalan i dojmljiv utisak. Ovaj format je idealan za veb stranice, prezentacije i druge zvanične platforme gde želite da ostavite snažan utisak i privučete pažnju potencijalnih klijenata.

9:16

S druge strane, digitalne mreže, poput Instagrama i drugih društvenih medija, preferiraju vertikalni 9:16 format. Ovaj prilagođeni format je posebno važan za mobilne uređaje, koji su sveprisutni u svakodnevnom životu. Gledaoci često koriste pametne telefone u uspravnom položaju, što znači da će video snimci u 9:16 formatu zauzeti veći deo ekrana i bolje privući pažnju na ovoj platformi.

Kombinacija oba formata omogućava vam da dosegnete širu publiku, prilagodeći se različitim platformama i navikama gledalaca. Sa 16:9, stvarate snažan prvi utisak, dok 9:16 omogućava efikasno uključivanje i interakciju na društvenim medijima.

fotografije

Naravno! Profesionalno fotografisanje je ključ za isticanje vaše marke ili proizvoda. Kvalitetne fotografije stvaraju snažan prvi utisak, privlače pažnju i doprinose vizuelnom identitetu. profesionalni snimci pomažu u izgradnji autentičnosti i stvaranju snažne marketinške prisutnosti. Investiranje u profesionalne fotografije je investicija u vizuelnu privlačnost i efikasnu komunikaciju sa ciljnom publikom.

Nas kreativni Tim

Postignite snažan utisak sa našim profesionalnim timom. Vizuelna magija koja ističe jedinstvenost vašeg brenda.