Scroll Top
Pitanja, Predlozi i Saradnja

Očekujemo Vašu Poruku

Kontakt informacije

Imamo veliko zadovoljstvo da stupimo u kontakt s vama. Vaše pitanje, povratna informacija ili saradnja su nam izuzetno važni. Obećavamo brz odgovor na sve upite.
naša adresa

Joze Šćurle 13g
Zemun, Beograd
11080, Srbija

pozovite nas

tel 1: +381 60 404 1668
tel 2: +381 63 1668 404

radno vreme

ponedeljak – petak: 8:00 – 22:00
subota: 10:00 – 20:00
nedelja: Ne radimo

Radujemo se budućoj saradnji

Raduje nas što ste se odlučili stupiti u kontakt sa nama. Vaša povratna informacija, pitanja i sugestije su izuzetno važni za nas, jer nam pomažu da unapredimo naše usluge i obezbedimo da vaše iskustvo bude što bolje.

Naš tim stručnjaka je spreman da vam odgovori na bilo koje pitanje ili da vam pruži dodatne informacije. Bez obzira na to da li želite da saznate više o našim uslugama, imate tehničko pitanje ili ste zainteresovani za saradnju, slobodno nas kontaktirajte.

Odgovornost prema našim klijentima je naš prioritet. Vaši zahtevi su naša prilika da vas bolje upoznamo i da pružimo najbolje rešenje za vaše potrebe. Bez obzira na to da li je reč o malom pitanju ili opsežnom projektu, mi smo ovde da vam pružimo podršku i odgovorimo na vaše zahteve.

Vaša veza sa nama je početak uspešne saradnje. Očekujemo s nestrpljenjem da čujemo od vas i da zajedno gradimo pozitivno iskustvo.

Hvala što ste izabrali wizard media za vaše digitalne potrebe. 

Pišite
Dostupni Smo Vam

    Budite društveni! Ne ustručavajte se da pogledate naše nedavne aktivnosti.
    zapratite nas !

    HVALA VAM ...

    ... što ste nas kontaktirali! Vaša poruka je dragocena i cenimo vaše  interesovanje. Radujemo se prilici da vam pružimo sve potrebne informacije i podršku. Naš tim će brzo odgovoriti na vaše pitanje ili zahtev. Vaša veza s nama je važna i jedva čekamo da započnemo saradnju.

    Zahvaljujemo vam na kontaktiranju nas. Vaša poruka je primljena i biće pažljivo pregledana. Očekujte odgovor u najkraćem mogućem roku. Vaša podrška je važna za nas, i radujemo se mogućnosti buduće saradnje.