Scroll Top
Vaš Partner u Podizanju Svesti Vašeg Brenda!

wizard media

KliJent

Restoran Šest topola

Kategorija

A la carte restoran, restoran za svadbe I proslave

Tagovi

Restoran, svadbe, proslave, digitalni marketing, web sajt, seo, ppc…

Ponosni smo na našeg klijenta – restoran Šest topola i delimo njihovu raskošnu istorije i ukusne kulinarske ponude. Kroz redovna slikanja i snimanja, oživljavamo duh tradicije i modernosti koji ovaj restoran nosi već više od 60 godina.

Naša posvećenost nije samo u vizuelnom prikazu, već i u vođenju njihovog digitalnog prisustva. Kroz strateški digitalni marketing, održavamo živopisnu prisutnost restorana na društvenim mrežama. Redovno ažuriramo informacije, delimo ekskluzivne ponude i promovišemo bogatstvo njihovog menija.

Ponosno smo kreirali novi veb sajt koji odražava eleganciju i tradiciju ‘Šest topola’. Sa fokusom na intuitivnom dizajnu i brzoj navigaciji, omogućavamo gostima da istraže njihovu kulinarsku ponudu, rezervišu stolove i osete toplinu atmosfere restorana čak i pre nego što stignu.

Naša saradnja s restoranom ‘Šest topola’ nije samo posao, već i deljenje strasti prema vrhunskoj hrani, tradiciji i gostoprimstvu. Radujemo se svakom mesecu provedenom sa njima, donoseći svežinu i autentičnost u digitalni prostor, baš kao što ‘Šest topola’ donosi u svaku porciju koju posluže.

Fashion
89%
Portrait
73%
Urban
48%
Travel
65%
Be Social! Do not hesitate to look at our recent activities.
take a look and follow!